Още нови имена в Славия


Още нови имена в Славия
Владимир Николов тренира в Славия
27-08-2007 20:22

Йордан Янков и Георги Капъклиев от Овергаз, Христо Бузуков и Владимир Николов от Спартак МВР, Александър Кирилов от ЦСКА, Васил Христов от юношите на Лукойл Академик, Златко Запрянов от юношите на клуба са играчите, които се присъединиха към подготовката на мъжкия Славия.

Отборът започна подготовка в края на миналата седмица, а в момента тренира по два пъти на ден на стадион "Славия". От четвъртък следобедните занятия се пренасят в зала Триадица.

Освен тях в отбора тренират и обявените преди седмица състезатели - Милен Виденов, Димитър Велев, Иван Ценов, Бойко Пангаров, Димитър Талов и Цветизар Гайдаров.
Утре вечер Управителния съвет на клуба заседава отново, като старши треньора Даниел Димитров ще даде отчет докъде е стигнал със селекцията в клуба. Както стана известно Славия ще участва в квалификациите за влизане в А-1 в средата на Октомври. Все още Димитров има надежда, че ще привлече и по-опитен състезател в отбора. Преди няколко дни той каза, че е отправил предложение към Бранко Тотев и национала Димитър Ангелов.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи