Евладия Славчева: "Хората тук са жадни за добър баскетбол"


Евладия Славчева: "Хората тук са жадни за добър баскетбол"
Славчева: "Публиката ще бъде нашия шести игра
27-08-2007 20:55 | basketball.bg

Може би най-щастливата от всички в националния тим на България е помощник треньорката на отбора Евладия Славчева. Легендата на пернишкия баскетбол ще бъде у дома за допълнителните квалификации и се надява така да се почувстват всички в отбора. Ето какво сподели тя пред официалният сайт на БФБ.
"Чувствам се добре в свои води. Много бях щастлива, че през  тази година Купата на България бе в Перник. През последните  години винаги намеквала, че зала "Миньор" в Перник е много  подходяща за сериозни баскетболни събития. Тук има традиции и сега съм двойно по-щастлива, че националният отбор ще играе тук. Надявам се залата да се напълни. По време на срещите от Купата  на България се видя, че хората тук са жадни за добър баскетбол.  Публиката е най-добрият шести играч на тима. Напрежението ще бъде голямо,  тъй като целта е само една - класиране на Евробаскет 2007. Мачът  срещу Унгария е първи в групата, домакини сме и задължително  трябва да го спечелим, така че ще има нужда от помощ. Ще дадем  всичко то себе си", каза Евладия Славчева. 

Днес по-рано се разбра, че дъщеря й Радостина Димитрова е подписала договор с Винарос и заминава за Испания веднага след като приключи участието си с националния тим на страната.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи