Тони 7 стартира подготовката за новия сезон


Тони 7 стартира подготовката за новия сезон
Виктория Стойчева тренира на облекчен режим
29-08-2007 02:18

Съставът на Тони 7 започна подготовка за новия сезон. Ядрото на отбора от миналата година се запазва. Шест момичета стартираха заниманията под ръководството на треньора Ивайло Христов-Жиро.
Весела Тихина, Радостина Рашева, Станислава Стойчева, Пламена Ангелова, Деница Минчева и Виктория Стойчева проведоха първи занимания в обновената зала „Васил Левски” в Сливен. Виктория тренира на облекчен режим след като все още се възстановява от изкълчен глезен по време на турнира „Словения Боул” с националния отбор на страната. Другата седмица към подготовката на отбора ще  се присъединят Пламена Дойнова, Ферай Хасанова, Мария Радойчева и Ели Младенова.

Тони 7 е един от трите отбори, подали заявка за участие в женската А-2. Другите два са Черно Море Одесос и Раковски Севлиево.

„Не мисля да привличаме нови попълнения за първия полусезон”, заяви Жиро за BulgarianBasket.com. “След решението на Управителния съвет към БФБ за 8 отбора в А-1, смятам да дам повече игрово време по-младите в състава. За втория етап от първенството обаче ще привлечем трансфери, с които да се преборим за едно от първите две места в А-2 и да се представим достойно в турнира за купата на България. Селекцията на отбора зависи и от това как ще протекат кметските избори в град Сливен.”
Отборът заминава на лагер в Мичурин от 8 до 14 Септември. Там ще се провеждат двуразови тренировки, като сутрин заниманията ще бъдат на плажа, а следобяд в залата в града.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи