Братята Калоян и Деян Иванови извадиха работни визи


Братята Калоян и Деян Иванови извадиха работни визи
Иванови извадиха работни визи
29-08-2007 17:40

След успешното си представяне за националния тим на България, двамата братя Калоян и Деян Иванови вече мислят за клубните си отбори. Те се сдобиха с работни визи и докрая на седмицата ще се присъединят към подготовката им. Калоян пътува утре за Менорка, докато неговият брат близнак Деян в неделя потегля към Сплит.

Деян Иванов преди две седмици и половина подписа двугодишен договор с хърватския Сплит и стана вторият българин след Филип Виденов, който е обличал екипа на „жълтите” от Сплит. Той бе желан и от българския шампион Лукойл Академик, но условията, предложени от хърватския отбор са се оказали далеч по-добри.

Калоян Иванов пък подписа преди два месеца с ВивеМенорка за следващите три години. Той направи своя дебют в АСВ през миналата година, като оправда доверието на ръководството на отбора. Калоян вкара средно по 4.3 точки и овладя 1.4 борби за 10 минути на терена, което дава надежда на ВивеМенорка, че българинът може да има много по-добри показатели, ако получи повече доверие от треньорите на отбора.
Братята близнаци за пръв път играха основна роля в мъжкият националния отбор по време на допълнителните квалификации за Евробаскет 2007 в Испания. Те получиха голямо доверие от старши треньора на българския национален отбор Тити Папазов и напълно го оправдаха с показаната игра.
Бъдещето на българският национален отбор е свързано с изявите на двамата, които показват сериозно развитие с всеки изминал сезон.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи