Черно Море отново удря "джакпота"


Черно Море отново удря "джакпота"
Слободан Митич идва в Черно Море
31-08-2007 14:18

Съставът на Черно Море очаква да дойде по-късно днес сръбският център Слободан Митич. Играл почти през цялата си кариера в Здравле Лесковац, Митич е баскетболна легенда в този град. Той играе в чужбина само един сезон през 1993/94 година (Неметали Македония), докато всички останали са му с екипа на тима от Лесковац. Няколко пъти стрелец номер едно в сръбското първенство, а знаем колко е сериозно нивото на баскетбола в западната ни съседка.  
206-сантиметровият Митич е на 39 години, но със сигурност ще бъде в полза на „моряците” от Варна. Въпреки, че се налагат предимно млади баскетболисти в последно време в Черно Море, със сигурност малко повече опит няма да е излишен. Изключителен стрелец от средно разстояние, който може да играе еднакво добре и в подкошието. Много подвижен за ръста си.

Съставът от Варна през последните сезони успява доста добре да подбира играчите отвън и сега отново няма да е по-различно. Въпреки възрастта, Митич може да бъде полезен за тима от Варна.

Митич, ако бъде одобрен от ръководството на отбора ще бъде втория нов състезател в Черно Море за новия сезон след Симеон Ценов. Отборът напуснаха Атанас Радев, Александър Боич и Божидар Аврамов.
Утре сутринта от 10.00 отборът на Черно Море играе контрола с Рилски Спортист Самоков и се очаква Митич да вземе участие в мача.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи