Лукойл Академик срещу Динамо Москва без публика


Лукойл Академик срещу Динамо Москва без публика
Лукойл и Динамо без публика в Правец
01-09-2007 16:07

По взаимното съгласие на двамата старши треньори на българския шампион „Лукойл Академик” и руския „Динамо Москва” приятелската среща между двата тима във вторник (4-ти Септември) ще се състои при закрити врати. Публика и представители на медиите няма да бъдат допускани.

За „студентите” това ще бъде първа контрола откакто отборът се събра да тренира това лято. Това ще бъде и първият мач под ръководтвото на сръбския специалст Желко Лукаич. „Динамо Москва” минават през България на връщане от предсезонен турнир в Пирот и старши треньорът Светислав Пешич, който е близък приятел на новия наставник на „Лукойл Академик” е приел покната на Лукаич.

Македонските национали Ристе Стефанов и Перо Антич ше се присъединят към отбора във вторник. Късно снощи те загубиха от Израел решителния мач за влизане в 16-те тима на Евробаскет 2007 в Испания и днес се прибират в Македония. Стефанов и Антич получават 2 дни за отдих, след което се очаква да пристигнат в Правец.

В сряда новото американско попълнение Антонио Бъркс ще кацне в София и веднага ще отпътува за Правец, където го очакват новите му съотборници. Плеймейкърът трябваше да пристигне в София в понеделник, но лични дела го забавиха в родината му.
Ръководството на клуба уговаря контролни срещи с Израелския Апоел Галил Елион за средата на септември в България. Израелският тим също е участник в турнира за Купата на УЛЕБ през този сезон.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи