Черно Море ще освободи Митич


Черно Море ще освободи Митич
Слободан Митич
10-09-2007 01:11

Сръбският център Слободан Митич, който дойде на проби в Черно Море в началото на месеца по всяка вероятност ще бъде освободен. Митич е висок 206 см, 39-годишен и почти през цялата си кариера е носел екипа на сръбския Здравлье Лесковац. Надеждите за неговото включване в състава на „моряците” бяха големи, като се очакваше той да помогне много на младите таланти в тима. Дори самият Митич гордо заяви, че се надява да достигне до финала в края на първенството и там да срещне Лукойл Академик.
Ден след пристигането си в морската столица, гигантът взе участие в контролната среща на Черно Море срещу отбора на Рилски Спортист, завършила при резултат 65-62 за домакините,  и реализира 8 точки, от които 2 тройки.
След няколкодневно наблюдение, ръководството още не е взело решение за окончателното освобождаване на Митич, но и до подписване на договор не е ставало дума. По неофициална информация възрастта му е една от основните причини за неговото освобождаване.
Очаква се утре в тима да пристигнат на проби други двама сърби, чиито имена все още не се съобщават. Между тях Черно Море ще избира кой ще подсили редиците им през новия сезон, а ако те не задоволят, чак тогава варненци ще бъдат принудени да подпишат с Митич.


 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи