Израел елиминира Унгария, България все още има шанс


Израел елиминира Унгария, България все още има шанс
Израел разгроми Унгария
12-09-2007 14:45

 След много силно второ полувреме женският национален тим на Израел сложи точка на унгарските мечти за класиране на допълнителния турнир за Евробаскет 2007. В Рамат Ган домакинките разгромиха с 82-60 Унгария и запазиха шансове за първото място в групата. Унгария приключи участието си след две победи у дома и две загуби навън. Те обаче са с отрицателна разлика, което означава, че техен шанс за първото място вече не съществува.

България и Израел ще определят победителя в групата в събота от 18.00 в Перник. Победа със сигурност ни остава в Дивизия А, а ако тя е с 12 и повече точки ни класира на първото място и пътуване за допълнителния турнир в Ланчиано, Италия заедно с отборите на Полша и Словакия.
Унгарките започнаха мача много силно и дори водеха с 11 точки разлика (33-22) в началото на втората четвърт. На полувремето обаче Израел успя да намали до 6 (39-33). Още от началото на второто полувреме на терена съществуваше само един отбор, този на Израел. Те не само обърнаха мача в своя полза, но и успяха да спечелят с голяма разлика от 22 точки. Второто полувреме завърши 49-21, цели 28 плюс за еврейките.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи