Бранко Тотев спира с баскета


Бранко Тотев спира с баскета
Бранко Тотев спира с баскета
13-09-2007 15:27

Бранко Тотев поне засега няма намерение да играе повече баскетбол. След привличането на редица чужденци в отбора на Спартак Плевен, ръководствтото на тима не пожела да продължи договора с 32-годишния Тотев. Центърът имаше няколко предложения от други отбори, но засега твърдо е решил да се откаже от баскетбола. Той има собствен бизнес в строителството и сподели, че е достатъчно ангажиран с него. Все пак не е изключена възможността отново да се включи към някой от отборите.

Тотев игра последните две години в Спартак Плевен, а преди това бе в Левски, ЦСКА и турския Текелспор. Освен в Турция е опитвал късмета си в Италия със Скафати, в Израел с Макаби Кармиел и в Полша с АЗС Торун. Получава повиквателни и за националния тим в периода 1998-2002 година. Идеята на Бранко да спре с баскетбола не му идва за първи път.
„Преди като се отказвах, тогава заваляха предложения от различни страни,” казва шеговито Тотев за BulgarianBasket.com. „Сега обаче достатъчно съм ангажиран с други неща и не мога да посветя времето си на баскетбола. Ако играя някъде, то ще е за удоволствие без да гоня някакви други цели.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи