Димитър Ангелов отново с екипа на Ямбол


Димитър Ангелов отново с екипа на Ямбол
Ангелов отново в Ямбол
14-09-2007 11:43

Три мъжки контролни срещи ще се играят днес. Вече доста от отборите навлязоха в следващ етап от подготовката си преди началото на новия сезон, а именно изиграването на контролни срещи с цел проверка на моментното състояние и обиграването на съставите.

Славия и Левски отново ще премерят сили във втора контрола за двата отбора в рамките на три дни. Те играят от 17.30 в зала Триадица. В първият мач „сините” бяха убедителни за крайното 92-67 в тяхна полза.

По същото време в Ямбол местният тим ще играе своя пъри предсезонен мач срещу съседния Сливен. Дебют за домакините ще направят новопривлечените Кирило Скуматов и Вукашин Живкович. Освен тях за Ямбол се очаква да играе и местния любимец Димитър Ангелов. Крилото се подготвя с отбора и чака оферта от чужбина. Ако не подпише с чуждестранен клуб има вероятност Ангелов да започне сезона с отбора на Ямбол.

Сливен тренира сериозно повече от месец, като отборът успя да привлече само трима млади състезатели за новото първенство. Треньорът Сабин Маринов все още чака няколко нови играчи да се присъединят към клуба. Целта е те да са налице за квалификациите в началото на Октомври за влизане в А-1. Отборът трябва да попадне сред един от първите три, за да се класира за най-добрата мъжка баскетболна група.

Последната контрола е тази вечер в Самоков, където Рилски Спортист открива сезона за феновете си. Петко Делев изпробва вече отборът си в игрова обстановка, но сега това ще се случи в спортния комплекс Никола Велчев. Съперник е румънския Динамо Букурещ с игралите у нас наскоро Карлос Морбан и Кевин Шанд.
За Рилски Спортист ще отсъства Андреан Илчев, но пък зрителите ще могат да видят новите сръбски попълнения Бранко Миркович и Мико Голубович.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи