Балкан бие Работнички с две точки


Балкан бие Работнички с две точки
Атанас Радев дебютира за Балкан
16-09-2007 20:42

Пред почти пълни трибуни в собствената зала в Ботевград Балкан успяха да победят със 68-66 гостуващия у нас за три контролни срещи отбор на Работнички Скопие. Това бе първа контрола за отбора на Георги Младенов преди началото на новия сезон.

Отличен мач изигра Иван Лилов, който не само отбеляза 23 точки, но и добави 7 борби и 2 асистенции.

Дебют за Балкан направиха Бобан Билбия, Бойко Миленков, Атанас Радев и дошлия на проби сърбин Владимир Вуичич.

Бившият играч на Спартак МВР Билбия се представи най-добре от тях с вкараните 10 точки и 8 овладени топки.

След кратък престой в Италия Атанас Радев се връща по лични причини в страната и по всяка вероятност ще играе за Балкан през новия сезон. Той игра днес 31 минути и вкара първите си точки (общо 5) за „зелените” от Ботевград.

Освен тях мачът започна и 206-сантиметровият център Владимир Вуичич. Той е на 33 години и идва от исландския Тиндастол, където е вкарвал по 8.9 точки и вземал по 5.0 борби на мач. Той игра 19 минути и вкара 7 точки преди да напусне за 5 лични нарушения. Вуичич ще премине пробен период и ако бъде харесан от клубното ръководство ще остане в клуба за новия сезон.
В Балкан очакват следващата седмица да пристигне Боян Вукадинович, а също към отбора да се присъедини в един момент и другия брат Лилов (Любомир). Той все още тренира с Лукойл Академик, докато студентите запълнят ростера си за новия сезон.
 
ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ ДВУБОЯ БАЛКАН-РАБОТНИЧКИ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи