Започна записването за турнира AND1 MIXTAPE TOUR-БЪЛГАРИЯ


Започна записването за турнира AND1 MIXTAPE TOUR-БЪЛГАРИЯ
18-09-2007 15:13

ПРЕДВАРИТЕЛЕН БАСКЕТБОЛЕН ТУРНИР „AND1 MIXTAPE TOUR- БЪЛГАРИЯ”  
 
РЕГЛАМЕНТ 
 
Време и място на повреждане: 
- Турнирът AND1 MIXTAPE TOUR-БЪЛГАРИЯ ще се проведе на 30.09.2007 г. /Неделя/. в гр. София, зала Христо Ботев, с начален час 10:30 часа.
- Всички участници трябва да потвърдят своето участие най-късно до 10.00 часа в деня на турнира на посоченото по-горе място! 
 
Награди:  

Състезателите на отборите, които заемат 1,2 и 3-то място ще получат уникалната възможност да бъдат включени в отбора на AND1 Mixtape Tour-България, който на 13.10. 2007 г. /Събота/ ще играе демонстративен мач срещу световноизвестния отбор на AND1 Mixtape Tour- USA в зала „Универсиада”. 

Също така, ще бъдат определени и още 2-ма състезатели, без значение от тяхното класиране, които също ще бъдат включени в отбора на AND1 Mixtape Tour-България.

Всички участници в турнира ще получат по един рекламен потник AND1, а победителите в турнира ще получат и следните награди от AND1 Center:
 

1-во място: 2 чифта кецове AND1 +  2 бр. ваучери по 150 лв.

2-ро място: 2 чифта кецове AND1 + 2 бр. ваучери по 120 лв.

3-то място: 2 чифта кецове AND1 + 2 бр. ваучери по 100 лв.

4-то място: 2 чифта кецове AND1 + 2 бр. ваучери по 80 лв.
 

Също така, всички участници в турнира ще бъдат включени в томбола, на която ще бъдат разиграни много награди от AND1 Center, както и билети за шоуто на 13-ти октомври в зала „Универсиада”.  
 

Схема и условия за участие: 

- Турнирът ще бъде проведен по схемата „2-ма срещу 2-ма”, при която всеки отбор ще бъде съставен само  от двама съзтезатели.

- Право на участие имат всички юноши и мъже родени преди  01.01.1992 г. Възрастта на участниците се удостоверява с документ за самоличност със снимка.

- Отборите, които желаят да вземат участие е необходимо да се запишат предварително на тел: 02/ 988 51 26 или в магазин AND1 Center (бул. А.Стамболийски 30Б) в часовете между 10:30 и 17:00. Също така можете да се запишете и като изпратите e-mail със следната информация: име на отбора, имена на състезателите, рожденни дати, адреси, телефон за контакт, e-mail адрес за контакт. Записването ще стартира на 17.09.2007.
- Всички участници са задължени да предоставят в деня на турнира бележка от личен лекар, която да удостоверява, че здравословното състояние на съзтезателя позволява да вземе участие в турнира. 
 

Такса за участие: 

- Всеки отбор е небходимо да заплати такса от 10 лв., с която да гарантира участието си в турнира. Това може да стане на място в магазин AND1 Center или чрез банков превод: 

 

ПОЛУЧАТЕЛ:   ПСК “СТАРТ” АД

IBAN:               BG36RZBB91551087013822

BIC:                  RZBBBGSF

БАНКА:            Райфайзенбанк ЕАД – клон Благоевград

ОСНОВАНИЕ:    вашето име
 

Правила на турнира: 

Състезателите се задължават да носят официалните потници, които ще им бъдат раздедени предварително, по време на всяка една от срещите на турнира, както и при самото награждаване.

Всяка среща се играе до отбелязването на 7 (седем) точки.

Всеки отбелязан кош се брои за 1 (една) точка.

Всяко следващо нарушение след натрупването на  3 (три) отборни се изпълнява под формата на един наказателен удар.

При овладяване на борба в нападение или защита играчите не са длъжни да правят пас или да изнасят топката извън очертанията на трапеца.

При извършване на техническо нарушение отбора се наказва с 2 (два) наказателни удара; след тяхното изпълнение, притежанието на топката остава в противниковия отбор.

При натрупване на 2 (две) технически нарушения от един отбор в даден мач, отборът се дисквалифицира от по-нататъшно участие в турнира.

Всеки отбор се състои от двама съзтезатели без право на резерви.

Отборите ще бъдат разпределени в групи, което ще им гарантира участие в минимум  две срещи.

Броят на групите ще бъде определен в деня на турнира в зависимост от броя на записалите се за участие отбори.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи