Роб Престън се включва в подготовката на Левски


Роб Престън се включва в подготовката на Левски
Роб Престън се върна в Левски
18-09-2007 17:51 | levskibasket.com

Роб Престън пристигна по-рано днес и се присъединява към подготовката на отбора. Американското крило ще бъде част от тима и през този сезон, след като поднови договора си за още един сезон.
Престън е роден през 1982 година и остави добри впечатления през изминалия сезон. Той му бе първи като професионален състезател. Преди това Роб игра в NCAA за Akron University, където завърши образованието си.
С екипа на Левски Престън изигра 31 мача и вкара по 10.6 точки, взе по 6.2 борби за 27.6 минути на мач. Добрата му игра и поведение на терена доведе до участието му в българския HDI мач на звездите през 2007. В турнира за купата на България завоюва сребърните медали с отбора си. Очакванията са в предстоящия сезон участието на американеца да бъде още по-осезателно в състава на „сините”.
Междувременно мъжкият отбор замина на двуседмична подготовка на Белмекен и ще бъде там до края на месеца. Престън ще бъде единствения чужденец в състава на „сините” през новия сезон. В първият си мач от него Левски гостува на 10 Октомври в Ямбол.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи