Барчовски: „Влизаме във форма”


Барчовски: „Влизаме във форма”
Росен Барчовски
18-09-2007 19:39

Треньорът на ЦСКА Росен Барчовски бе видимо доволен от победата на своите възпитаници над Фершпед Работнички от Скопие. Ето какво заяви той специално за читателите на BulgarianBasket.com веднага след края на мача:

„Чувствителен скок в сравнение с това, което показахме в Гърция. Явно проверките в Солун се оказаха много положителни за нас и отбора постепенно влиза във форма. Коренна разлика от това, което показахме като игра в предичните мачове. Доволен съм и от младите, които играха в двубоя. Особено приятно съм изненадан от включването на Любен Пасков и Крум Дойчинов.

Все пак не бива да се заблуждаваме. Гостите не бяха в пълен състав, а това съще бе и трети мач за тях в рамките на три дни.
Петимата, които започнаха играха много добре. Доволен съм от тях. Бих искал да отлича играта на Людмил Хаджисотиров. Живко Стоянов игра малко, все още ми се вижда малко уплашен, но се стара. Предстои ми разговор с президента Стеряпонулос да преценим и изготвим оферта към него.В петък предстои мач със Славия, но той ще има повече тренировъчен характер.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи