Италианци сменят имена, Бенетон посреща ЦСКА Москва


Италианци сменят имена, Бенетон посреща ЦСКА Москва
Матео Сораня излиза срещу ЦСКА довечера
19-09-2007 12:53

В италианският щампионат е много популярно да се сменя името на клуба в зависимост от спонсора на отбора. Така през последните дни три отбора от Лига 1 промениха имената си.

Упеа Капо Д’Орландо има за нов спонсор фармацвевтичната компания Пиерел и така отбора за новия сезон ще носи името Пиерел Капо Д’Орландо. Виртус Болоня се преименува на Ла Фортедза Болоня, докато градския съперник Фортитудо ще се казва Упим Болоня след като търговската мрежа ще поеме по-голяма част от бюджета на тима.
Запазва името си съперникът на Лукойл Академик в турнира за купата на УЛЕБ Бенетон Тревизо. Отборът приема днес в зала Палаверде вицешампиона на Европа ЦСКА Москва в мач от турнира Мемориал Бортолето. Треньорът на гостите Еторе Месина ще има в състава наскоро станалите шампиони на Европа Саврасенко, Холдън и Пашутин, както и бивчите играчи на Бенетон Зисис, Шишкаускас и Гори.
Домакините пък ще могат да представят състава пред собствените си фенове с всичките нови попълнения Марио Остин, Енгин Ацур, Лайънъл Чалмърс, Нана Менса Бонсу, Дермар Джонсън плюс националните състезатели Матео Сораня, Марко Морденте и Аджело Джили.


 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи