Кириленко си тръгва от Юта?


Кириленко си тръгва от Юта?
Кириленко иска в друг отбор
19-09-2007 20:52

След шест години вярна служба, пътищата на Юта и Андрей Кириленко са на път да се разделят. Това се говори из цялата Национална Баскетболна Асоциация, а и има индикации от страна на Кириленко, който говори за това пред руски уеб-сайт.
По-малко от 48 часа след като спечели европейската титла с отбора на Русия, Кириленко заявил пред Russian Web, че е готов да напусне тима от Солт Лейк Сити.
"След по-малко от седмица трябва да се върна в Юта, но да ви кажа честно, не съм особено щастлив от това" казал АК-47, който стана МВП на Евробаскет 2007 в Мадрид "Миналия сезон бе слаб за мен и съм доста разочарован"
Мислих доста за това, и взех решение. Искам да напусна Юта. Европейското първенство, което завърши току що беше нещо като тест за мен и сега вече знам какво искам да правя.
Андрей Кириленко също заявява в прав текст, че преди няколко седмици е говорил с вице-президента на Юта по баскетболните операции Кевин О'Конър, като директно му е заявил, че иска да бъде разменен.
"Избора вече е изцяло на тяхна страна, аз съм изложил позицията си, и не искам да бъда там до края на договора си и да го изпълнявам механично"
АК-47 все още не е получил отговор повече от 2 седмици, и го разбира като знак на неуважение от страна на клуба.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи