Champion организира турнир по стрийтбол


Champion организира турнир по стрийтбол
Champion организира стрийтбол
20-09-2007 10:35

Champion организира турнир по стрийтбол за журналисти и младежи до 18 г. на 22.09.2007 г. (събота), пред НДК. Спортната проява ще започне в 11:00 часа. Организатори на проявата са “Max Sport”, официален дистрибутор на спортната марка Champion у нас.

В първата част от деня ще се проведе турнира за журналисти от национални медии. Журналистите ще се състезават в отбори по двама души. Предвидено е в турнира участие да вземат 8 отбора.

Следобед ще се състои турнира за младежи в две възрастови групи – от 12 до 14 г. и от 15 до 18 г. Младежите ще играят по схема 1 срещу 1. За да продължат към четвъртфиналите трябва да реализират 5 поредни победи.

Голямата награда за младежите, които спечелят в двете възрастови групи са 2 билета за мача NBA Eurolive в Истанбул, Турция, който ще се играе на 6-ти октомври тази година. Финалистите ще имат възможност и да направят кратки разигравания с баскетболиста на ЦСКА Христо Николов.   

Специално участие в програмата на турнира ще вземат баскетболните акробати от Space Dunkers. Водещ на проявата ще бъде Мартин Лепоев-Мартен, познат от екрана на MMtv и БНТ.

В рамките на турнира Champion ще представи и новата зимна колекция от спортни облекла за сезон 2007/2008.
 Max Sport” е официален дистрибутор за България на марките Champion, Conte of Florence, Besson, Trere Innovation Ltd. В средата на тази година беше открит първият официален магазин на “Champion” у нас – в Sofia City Center, София. Към момента Max Sport има 6 магазина в София, Банско, Боровец и Пампорово.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи