Тити Папазов – треньор на отбора на AND1 Mixtape Tour-България!


Тити Папазов – треньор на отбора на AND1 Mixtape Tour-България!
Тити ще води българския AND1
20-09-2007 17:36

Константин Папазов е дал съгласието си на организаторите от  AND1, че ще бъде трeньор на отборa на AND1 Mixtape Tour-България.

На 13 Октомври ще се играе демонстративен мач между световноизвестния отбор на AND1 Mixtape Tour- USA срещу българската версия в зала „Универсиада”. Състава на българите AND1 Mixtape Tour-България ще се оформи след турнир, който ще се проведе на 30 Септември в зала "Христо Ботев" в София с начален час 10:30 часа. Състезателите на отборите, които заемат 1,2 и 3-то място ще получат уникалната възможност да бъдат включени в отбора на AND1 Mixtape Tour-България.
„Много се радвам, че Тити прие нашата покана,” заяви Валентин Митов, представител на AND1 за България. „Въпреки, че той е много зает в момента и събитието ще бъде преди изборите за кмет, той бе любезен да приеме нашата покана и ще бъде треньор на българският отбор. Това показва за неговата голяма любов към баскетбола.Очаквам да се получи атрактивно шоу и зрителите да се насладят на изпълненията на на звезди като Hot Sauce, Professor, Escalade и останалите от отбора на AND1 Mixtape Tour.” 

Всички желаещи да се пробват в предварителния турнир, който ще определи българските баскетболисти, които ще вземат участие в шоуто е необходимо да се запишат предварително на тел: 02/988 51 26 или в AND1 Center (бул. А. Стамболийски 30Б).


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи