Лорънс Шарет с предложение от Сливен


Лорънс Шарет с предложение от Сливен
Шарет може да заиграе в Сливен
20-09-2007 21:23

Лорънс Шарет е на път да премине в отбора на Сливен. 31-годишният гард пристигна днес в Сливен и проведе първа тренировка с отбора. Ръководството на клуба е направило предложение към Шарет, който ще даде отговор до понеделник дали ще бъде част от сливенския клуб. На днешната среща с шефовете на Сливен той е харесал обстановката в тима, но трябва да проведе разговори със своите такива от програмата „Атлети в действие” и получи разрешение да играе за новия си клуб. През миналия сезон Шарет бе част от тима на Ямбол, като игра в 25 мача по 13.8 минути и 3.3 точки във всеки един от тях.

В същото време се разбра, че отборът на Сливен иска да привлече други двама баскетболисти от Берое Стара Загора. Идният понеделник на сутрешната тренировка на отбора ще се явят един от най-високите центрове в България – Илия Георгиев (216 сантиметра) и крилото Тодор Цветанов. И двамата са родени през 1982 година. Финансови проблеми обаче съпътстват старозагорския клуб и най-вероятно феновете в града на „липите” няма да наблюдават мъжки баскетбол през новия сезон.
Старши треньорът на Сливен Сабин Маринов заяви, че отбора му ще гостува в Бургас на Черноморец в понеделник вечер за поредната си контрола. Има вероятност във вторник в Сливен да гостува тима на Черно Море, но все още „моряците” не са потвърдили за визитата си.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи