Двама напускат Славия


Двама напускат Славия
Милен Виденов в Спартак МВР
22-09-2007 09:56

Двама състезатели, които водеха подготовка със Славия напуснаха отбора още преди шампионата да е започнал. Това са Милен Виденов и Кристиян Борисов. Първият отива в Спартак МВР, а вторият в Балкан Ботевград.
22-годишният Виденов е юноша на Лукойл Академик. След като приключи там той игра две години в Етър (Велико Търново). През миналото лято той подписа договор с Дунав, но изигра едва осем мача, след което бе освободен от тима. В тези срещи той постигна средно по 2.5 точки и 1.13 борби. Преди около месец той започна тренировки в Славия, но реши да не подписва с отбора, а да премине в Спартак МВР.
Кристиян Борисов е роден през 1988. Той е юноша на Сити Юнивърсити. Изминалата година бе последната за него в юношеските първенства. Със своя отбор той завърши на пето място на републиканското първенство в Самоков. В този турнир Борисов изигра пет срещи, в които постигна средно по 15.6 точки и 4 асистенции. Сега той подписва с Балкан и ще играе там през новия сезон.  
Славия пък продължава с подготовката си за квалификационния турнир за А-1. Отборът е един от петте, които ще се борят за трите свободни места.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи