BulgarianBasket и бТВ спечелиха купата на Champion


BulgarianBasket и бТВ спечелиха купата на Champion
Space Dunkers
22-09-2007 18:58

Петър Бакърджиев, водещ на спортните новини по бТВ бе в основата на журналистическия отбор, който спечели турнира по стрийтбол на Champion. Телевизионната медия получи подкрепата от Валентин Ангелов от сайта BulgarianBasket.com за сформиране на състава.
Микс-отбора грабна купата, като последователно победи колегите си от "7 дни спорт", "Телеграф" и на финала в оспорван мач Канал 1, представен от Методи Манченко и Спас Кьосев с резултат 15 на 7.

Третото място спечели отбора на журналистите Деян Веселинов от телевизия Ринг и Станимир Стоянов от probasket.bg.

Състезанието се проведе на 22.09.2007 г. пред НДК. Организатори на турнира са Max Sport, oфициални дистрибутори на марката Champion за България.

Във втората част от спортната надпревара – турнир за младежи, участие взеха 14 деца от 12 до 14 г. и 23-ма от 15 до 18 г. Те играха на принципа на директни елиминации – всеки срещу всеки. Младежите в двете категории се бореха за голямата награда – билети за мача на Ефес Пилзен срещу Минесота Тимбъруулвс в Истанбул на 6 октомври.

Уникално шоу за публиката направиха Space Dunkers със своето акробатично изпълнение на баскетболния кош. Момчетата, поставили рекорд в книгата на Гинес преди дни в Китай, наелектризираха публиката пред НДК с невероятните си космически забивки.

Чаровни манекени представиха есенно/зимната колекция на Champion – удобни и впечатляващи с изчистен стил спортни облекла.
За всички зрители и участници в спортната проява на Champion организаторите бяха подготвили много награди – тениски, шапки и суитчъри.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи