Боян Вукадинович не остава в Балкан


Боян Вукадинович не остава в Балкан
Вукадинович не остава в Балкан
23-09-2007 21:41

Сърбинът Боян Вукадинович няма да бъде част от Балкан през новия сезон. Крилото пристигна в Ботевград тази седмица, но бе вдигнал високо мизата и това не се хареса на ръководството на Балкан. Така и тримата сърби в отбора от миналата година не продължават с него през тази година. Милан Биегович премина във френски клуб, Вид Заркович в Раднички Нови Сад, а Вукадинович тепърва ще си търси място другаде.
От Балкан не харесаха и дошлия на проби преди седмица друг сърбин – Владимир Вуячич. Той бе отпратен да си ходи след като изигра една контрола, но не задоволи.

Друг сърбин пък бе на път да заиграе в Балкан, но Зоран Милович в последния момент предпочете офертата на румънски клуб.

Все пак в състава на Георги Младенов ще има сърбин през този сезон. Той се казва Бобан Билбия и има запазено място в отбора.

Изпълнителния директор на клуба Петко Колев и треньорът Младенов изказаха оптимизъм на специална пресконференция в началото на седмицата, като целта е по-добро представяне от миналата година. Те обаче имат само две седмици и половина преди началото на новия шампионат, за да попълнят ростера на отбора. А позициите на които има нужда от нови играчи не са една и две.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи