Черно Море бие ЦСКА с 23 точки


Черно Море бие ЦСКА с 23 точки
Белберов вкара най-много за Черно Море
25-09-2007 19:19

Черно Море победи убедително ЦСКА на старта на международния турнир „Петър Майсторов” в Ямбол. „Моряците” спечелиха с 86-63 след изключително добра игра във втората четвърт на мача. След равни 10 минути, през по-голямата част от която ЦСКА бе напред в резултата дойде втората десятка и играчите на треньора Спас Натов се събудиха. Те заиграха преса по-цялото игрище и набързо докато се ориентират „червените” аванса в полза на варненските баскетболисти стигна 20 точки. Толкова бе и разликата на почивката (51-31). През второто полувреме двамата треньори използваха всички играчи от скамейките си, като резултата се запази в тези граници, около 20-те точки.

Отличиха се Левен Белберов със 17 точки, 4 асистенции, 3 борби и 3 отнети топки. Симеон Ценов добави 16, а новият център на тима Драгослав Маркович направи дабъл дабъл с 13 точки и 10 борби.

За ЦСКА капитанът Георги Давидов бе най-резултатен с 15 точки, като успя да хване и 13 отскочили топки. Людмил Хаджисотиров добави 13 точки. В редиците на „червените” игра и завърналия се ветеран Тони Дечев. Мача пропусна Христо Николов, който няма да играе за ЦСКА на този турнир след като получи болежки в кръста и треньора на отбора Росен Барчовски реши да го запази за квалификациите за влизане в А-1.
 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ЦСКА-ЧЕРНО МОРЕ


ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ТУРНИРА „ПЕТЪР МАЙСТОРОВ” 
 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ТУРНИРА „ПЕТЪР МАЙСТОРОВ”
 

Следете НА ЖИВО втория мач от днешната програма между Ямбол и сръбския Здравле Лесковац.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи