"Полицаите" падат от МЗТ Скопие в София


"Полицаите" падат от МЗТ Скопие в София
Михаил Капитанов (Спартак МВР)
26-09-2007 08:41

Спартак МВР изигра контрола в зала Триадица с македонския МЗТ Скопие. Гостите успяха да се наложат след по-добро второ полувреме със 117-97. „Полицаите” се подготвят за квалификациите за влизане в А-1, които стартират в понеделник в Правец. Потърсихме мнението на Борислав Арсов, който сподели специално за читателите на BulgarianBasket.com впечатленията си от мача.

„Изиграхме добра първа и втора четвърт, но през второто полувреме македонците бяха по-добри. Те са третия отбор от миналогодишното класиране в Македония. Тактически играят много грамотно, ръстово са добре сложени и имат трима много добри състезатели – един гард и две крила.

През второто полувреме използвах повече младите в отбора, трима от които са ученици на по 19 години. Общо взето съм доволен от играта, имаме още какво да изчистваме особено в защита преди началото на квалификациите идния понеделник. Симеон Найденов игра днес за нас, но той може би няма да играе на квалификациите. За сметка на това ще използваме Ивайло Равуцов, който отсъстваше днес.
В четвъртък играем с Рилски Спортист нова контрола, в петък картотекираме отбора в БФБ, а в събота може да изиграем още един мач с Балкан, но чакаме тяхното потвърждение.” завърши Борислав Арсов.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи