Стрийтбол и в Пловдив


Стрийтбол и в Пловдив
Стрийтбаскет и в Пловдив
26-09-2007 13:51

За втора поредна година БГ радио и Радио NRJ организират с голям успех турнира за ученици BG StreetBall Пловдив 2007. В състезанието ще се включат отбори от по трима участника в различни категории - момчета и момичета, аматьори до 17 и над 17 годишна възраст; конкурс за стрелба от зоната на трите точки и забивки.
Турнирът ще се проведе на 29 септемви 2007 от 10:00 часа  на най-доброто професионално игрище за стрийтбол в България “Узун Баскет” (Пловдив; Кършияка, до зала ”Строител”) и за разлика от други подобни състезания такса за участие няма.

Целта на организаторите е да се да привлече вниманието на тинейджърите, като се акцентира върху различните забавления, а именно спорта и музиката. Това е и причината за избора на втория по популярност спорт в България – баскетбол и по-специално много атрактивния за подрастващите – StreetBall.

За състезателите са осигурени безалкохолни напитки и много награди. Водещ на събитието е актьорът Стефан Лозанов.
Записване за турнира става на място в деня на събитието от 9,00 до 10.00 ч. Отборите ще бъдат разпределени в групи чрез жребий, а схемата ще се уточни в последния момент в зависимост от броя на участниците.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи