Втора победа за "моряците" в Ямбол


Втора победа за "моряците" в Ямбол
Боев вкара 15 точки за победата на Черно Море
26-09-2007 19:43

Черно Море спечели и втория си мач от международния турнир „Петър Майсторов” в Ямбол. Този път „моряците” надиграха силния състав на Здравле Лесковац с 85-82.

През цялото време играчите на Черно Море контролираха срещата, но имаше период в който гостите от Сърбия бяха много близо да го обърнат.

Пет минути преди края на мача резултата бе изравнен (72-72), но все пак играчите на Черно Море успяха да вземат своето и с успешно изпълнени наказателни удари в края  заслужено победиха.

Над всички бе новото попълнение на варненския тим Симеон Ценов, който вкара 25 точки и добави 7 борби, 2 асистенции и 2 отнети топки. Отлично се включи в стартовата петица младока Николай Колев, който добави 18 точки, както и Богдан Боев и сърбина Драгослав Маркович с по 15 точки. Маркович показа много добър мерник от далечно разстояние и не пропусна нито веднъж в трите си опита за три точки. Интересно е да се отбележи, че пет различни играчи на Черно Море вкараха тройки, но не и трите външни състезатели Пламен Алексиев, Владимир Маринов и Левен Белберов. Те не успяха във всичките си опити от далечно разстояние.

За гостите се отличиха Петър Илич и Милян Боцка с по 18 точки.
Във вторият мач от днешната програма играят домакините от Ямбол срещу ЦСКА. И двата отбора са с по една загуба от вчера и отборът който не усоее и днес ще загуби шанс за първото място в турнира. Следете мача НА ЖИВО. 
 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ ДВУБОЯ ЧЕРНО МОРЕ-ЗДРАВЛЕ ЛЕСКОВАЦ 
 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ТУРНИРА „ПЕТЪР МАЙСТОРОВ” 
 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ТУРНИРА „ПЕТЪР МАЙСТОРОВ”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи