Бойко Младенов с разцепена вежда в дебюта си в Кипър


Бойко Младенов с разцепена вежда в дебюта си в Кипър
Бойко Младенов
27-09-2007 01:29

Бойко Младенов игра само две минути в дебюта за новия си отбор Аполон Лимасол. 26-годишният център напусна контролата с Пафос след като му бе разцепена веждата и се наложи да бъде откаран спешно в болница в Лимасол. Веднага на място той получи 4 шева на въпросната вежда.

„Сега се чувствам по-добре, но трябваше да отидем до болницата спешно,” каза Младенов за BulgarianBasket.com. “Дори незнам как е свършил мача. Надявам се да играя на предстоящия турнир от петък до неделя в Никозия. Треньора много разчита на мен и искам да оправдая очакванията му.”

Като изключим неприятния инцидент Младенов каза още, че се чувства много добре, свиква с обстановката и чака с нетърпение началото на новия сезон. Той е амбициран да докаже, че бе неправилно оценен през последните години в Лукойл Академик и заслужава повече доверие и респект от страна на треньорите. Първенството на Кипър стартира на 26 Октомври следващия месец.
За Аполон първи мач изигра и бившия играя на ЦСКА и Черно Море Варна Синиша Аврамовски, който бе наскоро привлечен в отбора и стана съотборник на Бойко Младенов.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи