Росен Барчовски: „Няма реален фаворит за спечелване на тази квалификация”


Росен Барчовски: „Няма реален фаворит за спечелване на тази квалификация”
Росен Барчовски
30-09-2007 20:20

Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски:

„Доволен съм от работата до този момент, въпреки, че имахме много кратко време за подготовка. Повечето от играчите са доста млади и имат нужда от повече време да се обиграят. Надявам се да по време на сезона да играем все по-добре, като тогава ще имаме възможност да работим повече и индивидуално със състезателите.

Считам, че няма реален фаворит за спечелване на тази квалификация. Отборите на Дунав 2007, Спартак МВР и ЦСКА имат повече опитни играчи, а тези на Славия и Сливен са с по-млади състави. Нормално е първите три отбора да се класират, но всичко е непредсказуемо. Иска ми се ние да сме един от първите три отбора накрая без значение на кое място ще завършим. Осъзнавам обаче, че няма никак да ни е лесно.

Христо Николов е излекуван от контузията, вече втори ден тренира напълно с отбора. Людмил Хаджисотиров е доста по-добре, мисля, че и той няма да има проблеми да играе на 100 %. Живко Стоянов подписа, така, че всички са на линия.
Предимствата на моя отбор са, че имаме играчи с голям потенциал, остава само те да го покажат на турнира. Недостатъците са липса на опит у повечето от тях и факта, че нямахме достатъчно време за подготовка и сработване на състава.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи