Събин Маринов: „Сигурен, че моите играчи ще направят всичко възможно да успеем”


Събин Маринов: „Сигурен, че моите играчи ще направят всичко възможно да успеем”
Събин Маринов
30-09-2007 20:25

Старши треньорът на Сливен Събин Маринов:

„Мисля, че на 80 % сме готови. Не е напълно по простата причина, че имаме момчета, които се присъединиха по-късно към отбора. Те пък положиха доста старание през времето, от както са в тима. Надявам се всеки да покаже на какво е способен и да се класираме. С около половината състав проведохме пълноценна подготовка.

Не мога категорично да кажа кои отбори ще се класират, всички са с нови селекции и има своите шансове. Прави впечатление селекцията на ЦСКА, както и на Дунав 2007 и Спартак МВР. Ние също имаме нови състезатели. Трудно ми е да посоча кой е фаворит в тази квалификация.

Надявам се ние да сме един от тези три отбора, които ще се класират. Затова се подготвяхме дълго време и съм сигурен, че моите играчи ще направят всичко възможно да успеем. Все пак винаги е нужен малко шанс и късмет.
Заминаваме за Правец 12 човека, разчитам на всеки един от тях. Предимството на моя отбор е, че имаме ядро от няколко играча, които са добре сработени помежду си. Недостатък е, че новите играчи още не са се адаптирали напълно към нашия стил на игра.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи