Гершон начело на България – засега само добра идея


Гершон начело на България – засега само добра идея
Пини Гершон
02-10-2007 15:05

Известният израелски треньор Пини Гершон е вариант за треньор на българския национален треньор казва в днешния си брой спортния всекидневник „Тема Спорт”.

Изпълнителният директор на родната централа Иван Ценов в момента е в Италия на Евробаскет 2007 за жени. Той се връща на 8-ми октомври веднага след края на първенството. Едва тогава ще бъде запланувана евентуална среща с Пини Гершон, но все още не се знае къде и кога ще бъде проведена тя.

Засега обаче всичко е само идея за неговото привличане начело на България. Запознати твърдят, че преговори досега не са водени и въобще за цифри не е ставало въпрос. Те казват, че всички посочени цифри засега са само една спекулация и могат да попречат за евентуалното му привличане. Ако големият специалист се съгласи да води нашия национален отбор, то със сигурност парите ще са последното нещо, което ще го вълнува. Колкото и да предложи БФБ за привличането му за треньор на България, все ще са малко имайки предвид класата на треньора. Гершон винаги е имал симпатии към нашата страна, тъй като дядо му е роден в България.
Специалистът засега не желае сега да говори по тази тема и не иска да бъде притесняван, докато двете страни не се договорят.  


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи