“Найк” облича баскетболистките на “Лукойл Нефтохимик”


“Найк” облича баскетболистките на “Лукойл Нефтохимик”
Петко Маринов
03-10-2007 20:35

Реномираната марка за спортна екипировка “Найк” ще облича баскетболистките на “ЛУКойл Нефтохимик” през новия сезон, информираха вчера от пресслужбата на бургаския отбор. От “Найк” вече са доставили огромна част от екипировката, която включва тренировъчни анцузи, официално облекло, както и такова за свободното време. С новите екипи състезателките на “ЛУКойл Нефтохимик” ще дебютират на турнира в Истанбул, който ще се състои от 19-и до 21-и октомври.
Междувременно бяха договорени още две контролни срещи. На 13 и 14 октомври /събота и неделя/ “ЛУКойл Нефтохимик” ще играе в спортна зала “Бойчо Брънзов” срещу “Берое 2007”.

Както вече информирахме, петък възпитаничките на старши треньора Петко Маринов заминават на лагер в Правец, където ще останат до 11 октомври. Там ще се съставят три спаринга – на 7-и октомври с “Левски Спартак” и на 8 и 10-и срещу “Монтана 2003”.
Всички състезателки в клуба са на линия. Дейно участие в занятията вземат и новопривлечените чужденки Амра Мехмедич (Босна), Барбора Фабианова (Словакия), Светлана Родионова (Украйна). От управата на “ЛУКойл Нефтохимик” увериха, че са приключили с лятната селекция.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи