Спартак МВР остави Славия без победа


Спартак МВР остави Славия без победа
Равуцов отново най-добър, вкарва 27 точки
05-10-2007 20:10

Отборът на Славия завърши участието си в квалификационния турнир за влизане в А-1 в Правец без победа. Буквално преди секунди, състезателите на Даниел Димитров загубиха и последния си мач срещу Спартак МВР с 61-88. И този двубой, както и предходния бяха протоколни и нямаха никакво значение за крайното класиране, след като и „славистите” и „полицайте” вече бяха изгубили всякакви шансове да играят сред „елита” този сезон.
Тимът воден от Борислав Арсов завърши на 4-то място, а младият и неопитен отбор на Славия остана на дъното на таблицата, като не успя да запише нито една победа. Така и двата отбора ще се задоволят с участие в А-2, където в западната група компания ще им правят Спортист Своге и Видабаскет.
Спартак МВР започнаха убедително срещата и поведоха от самото начало. През втората част на мача те буквално прегазиха съперниците си от Славия и се оттеглиха за почивка с 19 точки преднина. И третата четвърт не изненада с нищо зрителите дошли да наблюдават мача в Спортен комплекс Правец. Едва в последната част на двубоя като че ли играчите на Славия се опитаха да се „събудят”, но за обрат вече бе твърде късно и така се стигна до  разгромната победа с 27 точки на Равуцов и компания.
Най-резултатен и в този двубой бе Ивайло Равуцов, който вкара 27 точки и взе 6 борби. Иван Тилев пък завърши с дабъл-дабъл – 19 точки и 10 борби. Ивайло Василев добави 13 точки, а нисичкият плеймейкър Михаил Капитанов освен, че помогна на тима си с 10-те точки, които отбеляза, показа завидни подавачески умения – 11 асистенции.
За отбора на Славия само двама състезатели стигнаха двуцифрената граница – Йордан Янков вкара 12 точки, а съотборникът му Александър Кирилов добави 10 точки и 8 борби. 
 
ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА СЛАВИЯ-СПАРТАК МВР

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи