Симеон Варчев: "Доволен съм от представянето на Ценов и Колев"


Симеон Варчев: "Доволен съм от представянето на Ценов и Колев"
Симеон Варчев
06-10-2007 16:49 | вестник "Черно море"

Ръководството на баскетболния клуб Черно море подписа с 210-сантиметровия централен нападател Аугустинос Витас от Литва, съобщава варненското издание „Черно море”. Баскетболистът е учил в САЩ и е играл там, както и в Канада. Литовецът е на проби от неделя, но вече официално подписа с Черно море. Това е окончателният състав, с който Черно море ще се представя в шампионата. Вицепрезидентът на клуба Симеон Варчев не скри, че е доволен от новото попълнение на моряците Симеон Ценов.

"Баскетболистът се представя според очакванията ми, мога да кажа, че на турнира в Ямбол той бе сред най-добрите играчи", каза Варчев. Tой отличи и представянето на Николай Колев. "Няма да привличаме друг централен нападател и ще дадем шанс на Николай да се развива, а не да стои на пейката. Като цяло имаме добър отбор, който трябва да се бори за медали. Още не съм наясно с играта на новите чужденци, привлечени от българските отборите. След първия кръг ще мога да коментирам повече", каза още Варчев.

По думите на Симеон Варчев отборът на Русе може да предложи приятна изненада в рамките на първенството, докато според спеца ЦСКА няма да намери място сред първите 6 отбора.
"Ямбол ще имат друго лице, ако в тима остане Димитър Ангелов", каза още Варчев.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи