Игра за феновете


Игра за феновете
07-10-2007 20:57

След кратко прекъсване отново се организира игра с прогнози за започващото на 10-ти този месец баскетболно първенство. В него ще може да проверите знанията си за отборите, техните възможности и да дадете прогнози за победителят в отделните двубои. От събраните точки от редовния сезон ще се направи плейофна серия като ще има директни двубои между участниците – черешката на тортата. Както се казва – накрая ще остане само един. Тук няма награди, няма никакви финансови или каквито да е стимули, шампионът ще се удостои само със званието “Майстор на баскетбола”. Играта е за забавление на феновете на баскетбола.
А ето в какво ще се състои самата игра. Прогнози ще се дават за всеки кръг. Ще се прогнозира победителят и с каква точкова разлика ще надделее. Групите разлики са три: 1-7, 8-14 и над 14 точки. Прогнозите ще се дават най-късно час преди началото на първата среща за съответния кръг. Точките се определят в зависимост дали е познат победителя и съответната точкова разлика. При познат победител и разлика се печелят 3 точки. При познат само победител се дава 1 точка, а ако не е познат победителя се вземат 2 точки от актива. Гласува се за всички срещи от кръга, Ако не е дадена прогноза за някой от двубоите се смята директно за загубени 2 точки. Ето и един пример от първият кръг: Балкан - Черно Море ИГ

Резултата е примерно 78-74. Далите прогноза победа с 1-7 т. за Балкан печелят 3 точки.  При прогноза 8-14 или над 14 взема 1 т., а ако е даден победител Черно море губи 2 т.
Така от всеки мач се събират точките и се получава за съответния кръг. За повече разяснения, въпроси и всичко друго може да пишете във форума ТУК. Там ще се правят и прогнозите и ще се изкарва временното класиране. Приятно забавление.  

 

ЛИНК


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи