ЦСКА Интерлоджик - Лукойл Академик НА ЖИВО от 18.00


ЦСКА Интерлоджик - Лукойл Академик НА ЖИВО от 18.00
11-10-2007 16:46

Днес ще се изиграе последният мач от първия кръг на мъжката А-1. В София в зала „Христо Ботев” от 18.00 е повторението на финала от миналогодишните плейофи между ЦСКА Интерлоджик и Лукойл Академик.

И двата отбора са сравнително нови през този сезон, изцяло променени.

„Чеврвените” бяха един от отборите, влезли в А-1 след квалификационния турнир в Правец. Със значително по-малък бюджет от миналата година, те ще търсят отново място в челото. Това може да стане много трудно, но все пак имат достатъчно добри играчи, които могат да поднесат изненади и срещу по-добрите.

Студентите „уж” направиха добра селекция, пък всъщност нямат достатъчно състезатели да започнат пъренството. Някои са контузени, други без разрешение, трети пък отпрашиха към други отбори. В крайна сметка дори и тези, които са в наличност би трябвало да не срещнат проблеми при откриването на шампионата.
Както и вчера, когато проследихме мачовете от първия кръг на А-1 за сезон 2007/08, довечера ще може да следите срещата между ЦСКА Интерлоджик и Лукойл Академик НА ЖИВО единствено на нашия сайт. Канал 3 също ще излъчи мача на живо от 18.00 часа.

Пълна статистика, репорт, коментари, индивидуални и отборни класации веднага след завършването на двубоя.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи