Дарин Великов: "На този етап най-важна е победата"


Дарин Великов: "На този етап най-важна е победата"
Дарин Великов
10-10-2007 22:52

Старши треньорът на Спартак Плевен Дарин Великов:

„Спечелихме много труден мач, гостуването в Самоков се оказа тежко по ред причини. Липсваха ни достатчъно контроли преди началото на сезона. Новите състезатели още не са сработени. Милоп Живанович бе контузен, Илия Станков и Александър Дяковски също и не успяха да проведат пълноценна подготовка през последните седмици.
Радостното е, че показахме характер и успяхме да спечелим този труден мач. С течение на времето съм сигурен ще играем по-добре. На този етап най-важна е победата.Относно контестацията на Рилски Спортист мисля, че се видя, че коша бе далеч извън времето. Проблемите дойдоха от секретарската маса, нямаше сирена, а пък съдиите и комисаря Камен Тошев размахваха ръце далеч преди последната стрелба на Груев.

Александър Калан е болен, повали го вирус, има висока температура и дори не пътува с отбора. Милан Олуич не игра в мача поради простата причина, че Рилски Спортист играха с ниска петорка. Това наложи и ние да им противодействаме с такава. Така се случи, че нямаше как да го пусна в този мач.
В събота излизаме без напрежение срещу Лукойл Академик. Няма да имаме психическо бреме да победим на всяка цена както днес. Това се отрази и на нашата стрелба от наказателната линия, където направихме много пропуски. Също не успяхме в много от стрелбите от чиста позиция. Надявам се срещу Лукойл Академик да се получи един много красив за публиката мач.”


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи