AND1 Mixtape Tour разби българския тим на AND1


AND1 Mixtape Tour разби българския тим на AND1
Професор-а показа уменията си в Универсиада
13-10-2007 21:25 | Александър Сотиров

Американския отбор на AND1 MIxtape Tour разби българските си колеги от специално селектиран отбор с 81:56, в мач, който е част от тазгодишното турне на баскетболистите шоумени. Победата бе идеалния подарък за треньора на тима Майк Елис, който празнува рожден ден днес.
В изпълнената до краен предел зала "Универсиада" в столицата, гостите от САЩ показаха защо имат повече от 340 победи в историята си. Шоумените вдигаха публиката на крака десетки пъти със зрелищни забивки, чадъри и кросоувъри. Отличи се 8th Wonder, който показа, че за него явно няма гравитация. Невероятни изпълнения показа и The Assassin, който веднага след мача бе заобиколен от тълпа фенове, които искаха да се доберат до екипа му с номер 31. Звездите на селекцията на Майк Елис - The Professor и Hot Sauce не получиха много игрално време, но за краткия си престой на паркета тотално скриха топката на българите, които сякаш се бяха уплашили от съперниците си.
За българския тим единствен се отличи Симеон Найденов със свойте 32 точки. Единствено той, Георги Чакъров, който спечели конкурса по забивки на турнира на AND1 и Димитър Талов се опитваха да отвърнат със забивки на съперниците си.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи