Петко Делев: "От суеверие сложих часовника на Стойков"


Петко Делев: "От суеверие сложих часовника на Стойков"
Петко Делев
13-10-2007 21:56

Старши треньорът на Рилски Спортист Петко Делев:
„Стана много хубав и равностоен мач. Бяхме много добре тактически подготвени и разучихме добре съперника след голямата им победа в Ямбол. Нашият отбор пък се отърси от психологическия шок и неприятната загуба с точка от Спартак Плевен в сряда.Имахме късмета да ни влязат няколко тройки срещу тяхната зонова защита. Това е първата ни победа над Левски в София, преди това ги бяхме побеждавали в Самоков.

От всичките осем играчи, които влязоха в игра съм доволен. Всички изпълниха тактическите указания и играха много добре. Доволен съм и от Андреан Илчев, който въпреки контузията влезе отново и помогна с кош и няколко борби.

От суеверие преди днешния мач си сложих часовник, подарен ми от Тодор Стойков. От както съм в Самоков, съм загубил вече 4 мача в последната секунда. Този път щастието ни се усмихна на нас в края на мача.
Очаква ни много труден мач в сряда с Дунав 2007. Те са един много добър отбор, балансиран добре в подкошието, спечелиха този турнир в Правец преди началото на редовния сезон. Плюс това ние играем много по-добре като гости, отколкото като домакини. Най-важното обаче е в сряда да играем с главите си.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи