Ивица Вукотич все още чака своята работна виза


Ивица Вукотич все още чака своята работна виза
Ивица Вукотич
16-10-2007 18:48

Черногорецът Ивица Вукотич все още се бави и въпреки, че от Дунав 2007 всеки ден го чакат с нетърпение да се включи в състава, той продължава да чака нужните документи. За да бъде регистриран в Българската Федерация по баскетбол е нужна работна виза „Д”, която той трябва да получи от българското посолство в Черна Гора. Президентът на клуба Росен Дунов изказа своето безпокойство, че вече близо месец Вукотич отсъства, а е нужен на отбора.

„Пратихме Ивица до страната си с надеждата, че ще си уреди нещата много бързо. Той не само пропусна квалификациите за влизане в А-1, но и първите два мача от първенството. Преди 10 дни пратихме разрешението за работа на Вукотич в посолството на България в Черна Гора. Оттам те трябва да издадат работна виза „Д” за играча. Не мога да си обясня защо процедурата е толкова тромава. Оттам ни казаха, че трябва да чакаме 30 работни дни след като са получили разрешението за работа. Имаме нужда от него и направихме всичко, което зависи от нас той да бъде в отбора колкото се може по-рано. За съжаление всичко е в ръцете на хората от българското посолство в Черна Гора.”

Относно утрешния мач с отбора на Рилски Спортист от третия кръг на първенството на А-1, Дунов заяви, че е оптимист и добави:
„Отборът замина днес, утре ще тренира там, Надявам се, че всички са си взели поука от първото ни гостуване в Сливен и утре ще играем по-добре срещу много по-силен отбор като Рилски Спортист.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи