Теодора Петрова все още изчаква подходяща оферта


Теодора Петрова все още изчаква подходяща оферта
Теодора Петрова
22-10-2007 01:45 | gong.bg

Една от най-добрите ни баскетболистки в последните години Теодора Петрова още избира подходящ тим, където да продължи кариерата си след успешния сезон с българския ЦСКА.
„Миналата седмица бяхме близо до договор с един отбор, но не се разбрахме. Сега преговаряме с друг клуб и до няколко дни ще се знае дали Теди ще подпише”, споделиха от мениджърската й агенция.
Подобно на много от класните български играчи правата на Петрова се защитават от „Интерперформансис”, а не е тайна, че Теодора иска да се състезава в Испания, подобно на приятеля й Йордан Бозов, който пък носи екипа на втородивизионния Бургос.
„Не се притеснявам за бъдещето на Теди. Трябва да сме търпеливи, за да се избере подходящият отбор. Тя не е кой да е играч и не смятаме, че може да подпише където и да е. Считаме Теди Петрова за една от най-добрите български баскетболистки и имаме стратегия за нея. Трябва да изберем тим за нейното ниво”, каза мениджърът Йорго Патапатиу за Гонг.
По повод бъдещето на други двама родни баскетболисти - Димитър Ангелов и Симеон Найденов, които също очакват трансфер в чужбина той заяви:
„И двамата са приоритет за нашата фирма и съм убеден, че ще подпишат. Правим всичко възможно и ги предлагаме на отбори, които имат нужда от играчи на техните позиции. Оптимист съм, защото знам какво могат.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи