Без Левски Спартак при жените


Без Левски Спартак при жените
Христина Иванова е една от напусналите
22-10-2007 02:04

След като през лятото стана ясно, че ЦСКА няма да започне първенството в женската А-1 сега се разбра, че и другата величина в българския спорт Левски няма да стартира сезона при жените. Причина е финансови проблеми.
Администраторът на тима Станчо Радев обясни, че вече са съобщили на Българската Федерация по Баскетбол, че отборът на Левски Спартак се отказва от участие от предстоящия шампионат сезон 2007/2008. Отборът може да се завърне с евентуално участие през шампионат 2008/2009. Девическите отбори обаче ще продължат участието си в първенството на подрастващите. Всички състезателки и треньори са свободни да си търсят нови отбори.
Златина Калоферова и Даниела Делева подписват със Славия, а Мария Желязкова отива в Берое 2007. Три състезателки ще подсилят Рилски СпортистДоли Цанкова, Христина Иванова и Жени Димитрова.
За съжаление след финансово трудната минала година сега отборът на Левски Спартак не успя дори да започне първенството. А щом за име като Левски, отбор ставал дори Европейски шампион, няма кой да дава пари, тогава на какво можем да се надяваме за в бъдеще.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи