Николай Падалски: Mожеше и да спечелим, но по-важна е крайната цел


Николай Падалски: Mожеше и да спечелим, но по-важна е крайната цел
Николай Падалски
22-10-2007 02:14

Открихме президентът на клуба Николай Падалски веднага след мача на отбора на Дунав Еконт в Кипър и той бе любезен да сподели впечатленията си специално за BulgarianBasket.com:
"Постигнахме един добър турнирен резултат като водехме почти през цялото време. Вярно е,че можеше и да спечелим, но по-важна е крайната цел в този кръг.

Аз бях спокоен през цялото време, защото виждах, че отбора ни стои добре на игрището. Всички, които влязоха в игра показаха голямо желание за игра и завидно самочувствие. Мисля, че изпълниха задачите, поставени от треньора.

Беше ад в залата, домакините се бяха подготвили много добре и бяха създали добра атмосфера. Аз се радвам, че ние се борихме докрай. Отначало водехме за дълъг период, после те поведоха, но ние се върнахме и отново водехме до самия край на мача. Три състезателки излязоха за по 5 лични нарушения, като Светла Асенова още в 32-та минута. Не исакм да се оправдавам със съдийството, но определено то бе на страната на домакините.

Те имат изключителен играч в лицето на Бети Ленъкс, тя им е около 60 % от отбора. Личи си, че е много класна състезателка от WNBA.
Надявам се у дома в Русе и с подкрепата на нашата публика ще можем да ги елиминираме и да влезем в групите на турнира."


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи