Коби вкарва 20 точки за 18 минути


Коби вкарва 20 точки за 18 минути
Коби Брайънт (снимка: Getty Images)
22-10-2007 02:21

Коби Брайънт се завърна в игра за ЛА Лейкърс и вкара 20 точки за победата на „езерняците” над Сиатъл Суперсоникс със 126-106. Брайънт, който пропусна няколко тренировки през седмицата не игра във втората и последната части, но вкара цели 16 в третата.

„В момента нямам проблеми с коляното,” каза Коби след мача. „Искам само да съм сигурен, че всичко е ОК с него. Ще продължим да го наблюдаваме, за да бъде всичко под контрол.”

Брайънт бе в добро настроение, когато говори пред медиите преди мача. Той игнорираше представителите за масова информация след като собственика на Лейкърс Джери Бъс обяви, че може да се замисли, ако има изгодни оферти за звездата. Брайънт не пожела да коментира това и добави:

„Аз съм тук сега и съм готов да играя. Не е моя работа да се притеснявам за това, което върши ръководството на отбора. Аз си казах моето през лятото и нямам какво да добавя.”

Първоначално Брайънт искаше трансфер в друг отбор, но после се отметна и каза, че гледа напред за предстоящия сезон с Лейкърс.
За победителите Андрю Байнъм и Брайън Кук добавиха по 19 точки. За Сиатъл новобранеца Кевин Дюрант вкара 18 точки, а Крис Уилкокс се отчете 16.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи