Фикоф и Стоянов ще играят и в Славия


Фикоф и Стоянов ще играят и в Славия
Тома Фикоф ще играе в два отбора
22-10-2007 02:26

Тома Фикоф и Живко Стоянов ще играят с двоен лиценз през новия шампионат. Освен за клуба, чиято собственост са, ЦСКА Интерлоджик, двамата ще участват и в А-2 с отбора на Славия. Разбира се приоритет ще бъдат мачовете на червените и двамата е обличат белия екип при положение, че срещите на двата тима не се засичат.
20-годишният Фикоф е в ЦСКА от миналото лято. Поради скъпата селекция на тима миналия сезон той не взимаше сериозно участие в мачовете на тима. Сега след като отива в Славия му се отваря възможност да трупа повече минути на терена и игрови опит. Фикоф бе част от състава на България до 20г. за Европейското първенство.
Живко Стоянов пък премина в ЦСКА Интерлоджик преди началото на сезона. 20-годишният състезател бе освободен от Лукойл Академик и след това подписа при червените. Също като Фикоф той ще има възможност за повече игрално време в състава на Славия в А-2.
Славия стартира утре в първенството на А-2 като домакин на Спартак МВР. Двете нови попълнения на отбора обаче ще се включат най-вероятно от следващия кръг.
 

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи