Иван Чолаков: Скуматов бе изненадата за ЦСКА


Иван Чолаков: Скуматов бе изненадата за ЦСКА
Иван Чолаков
22-10-2007 03:18

Старши треньорът на Ямбол Иван Чолаков:

„Влязохме психологически обременени в този мач след трите поредни загуби досега. Ако бяхме с три победи е съвсем различно, напрежението нямаше да е такова голямо за нас. Но аз се радвам, че бързо излязохме от него, момчетата бързо предоляха този момент, отпуснаха се и заиграха като отбор. Всички разчитаха досега прекалено много на Митко Ангелов. Видя се, че той и добре да играе това не е достатъчно в предичните мачове.

Познавах играта на ЦСКА много добре, все пак те играха на турнира в Ямбол. Боя се, че те не го познаваха добре като играч нашия украинец Кирило Скуматов. Оттам ги изненадахме. Най-важното е, че играхме много добре в защита, знаехме, че ако не пазим здраво ЦСКА ще ни победи.

С включването на Димитър Хорозов и Вадим река отбора ще изглежда много по-различно.Сега имах къс състав, имаме много момчета, които все още се учат. А в същото време от нас се искат победи.
За мача в сряда срещу Балкан ще събираме информация за тях. Повечето техни играчи ги познавам и няма да ни е никак лесно. Все пак мисля, че ако повторим играта си от днес срещу ЦСКА, ще спечелим и срещу тях.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи