Симеон Найденов поддържа форма с Пищолевич


Симеон Найденов поддържа форма с Пищолевич
Симеон Найденов
23-10-2007 12:08

Симеон Найденов се намира в Белград, където поддъжа форма с бившия играч на Лукойл Академик и негов съотборник по това време Ненад Пищолевич. Компания всекидневно им правят Боян Вукадинович, който игра миналия сезон за Балкан Ботевград и много други състезатели, които все още изчакват оферти от странство.

26-годишното крило изкара един сезон в шведския Солна Викингс с отлични показатели от 15.0 точки средно на мач и втори по процент на стрелба от зоната за 3 точки (49 %) в първенството на скандинавците.

След завръщането си оттам Найденов започна тренировки със Спартак МВР в началото на лятото и изчакваше други оферти от чужбина. Такива имаше от няколко места, но все нещо в последния момент се случваше. Неговата половинка Меги Амиджинова подписа договор с белградския Раднички и това е причината Симо да замине в Белград, където той тренира и все още разчита на агентите си да му намерят отбор. Хубавата новина е, че до този момент тима на Амиджинова има вече две убедителни победи с по 3-0 от началото на сезона.
Найденов потвърди в специален разговор, че се намира в отлична форма и изчаква всеки момент добро предложение.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи