Напрежение в Черно море преди дербито със „сините“


Напрежение в Черно море преди дербито със „сините“
Черно море и Левски в интересен сблъсък във Варна
27-10-2007 13:46 | Меридиан Мач

Сериозно напрежение е обхванало играчите на Черно море преди дербито с Левски. В лагера на варненци са обезпокоени от застрашаващите ги санкции при евентуална загуба от „сините“ днес. Както е известно, изпълнителният директор на тима Симеон Варчев заплаши с лишаване от една заплата при негативен резултат срещу столичани. От ръководството на клуба продължават да са недоволни от играта на отбора въпреки четирите победи от началото на сезона и второто място във временното класиране.
 
„Моряците“ са амбицирани за победа, но поставеният ултиматум може да се окаже нож с две остриета за по-младите състезатели на бронзовия медалист от миналата година.  В лагера на Левски пък са на обратния полюс. „Сините“ са настроени за втора поредна победа след разгрома над Дунав 2007 в миналия кръг. Допълнителен плюс за наставника Любо Минчев е връщането в игра на опитния Юлиян Радионов.
 
 В другия по-интересен мач от VI кръг ЦСКА приема Спартак (Пл). И от двата отбора обявиха, че основната цел за този мач е да се сътвори празник за публиката в „Христо Ботев“. „Ще се опитаме да зарадваме феновете, като в същото време ще търсим и победата“, коментираха в един тон наставниците Росен Барчовски и Дарин Великов.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи