ЦСКА надви Спартак Плевен


ЦСКА  надви Спартак Плевен
Майк Хендерсън вкара 14 точки
27-10-2007 20:33

Отборът на ЦСКА Интерлоджик постигна четвърта победа в шампионата. Червените надвиха с 76-61 Спартак Плевен в София.

Първата четвърт бе абсолютно равностойна и приключи 20-20. Втората обаче бе необяснимо слаба за гостите. Те имаха период от осем минути без да отбележат кош, в което време пък домакините вкараха 15 точки и така се оттеглиха на почивка с аванс 35-25.

Отборът на Спартак показа класата си в третата част. След няколко грешки на ЦСКА гостите се възползваха и успяха да изравнят. Домакините все пак отново поведоха в края на тази част с 47-46. Последната пък започна равностойно, но гостите отново започнаха да правят безумни грешки в нападение и защита. Това позволи на домакините да натрупат добър аванс благодарение на добрата си стрелба. В края на мача пък след няколко бързи атаки разликата се увеличи и стигна 15 точки.

Лавел Пейн изигра много добър мач и бе в основата за успеха на домакините. Той завърши срещата с 26 точки и 17 борби. Людмил Хаджисотиров  и Майк Хендерсън  добавиха съответно 15 и 14.

За гостите единствено Хрисимир Димитров бе на ниво и завърши с 18 точки, 8 асистенции и 6 борби. От останалите само Саша Топчов успя да приключи мача с двуцифрен точков актив - 16 точки.
 
ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ЦСКА - СПАРТАК ПЛЕВЕН

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи