Още отзиви от мача ЦСКА-Спартак Плевен


Още отзиви от мача ЦСКА-Спартак Плевен
Лавел Пейн
27-10-2007 22:03

Капитанът на ЦСКА Георги Давидов:

„На хартия те са по-добрия отбор, но на терена ние ги победихме. За нас всяка победа е скъпоценна. Отборът е нов, а началото винаги е трудно. Имаме повече потенциал. Победихме благодарение на добрата си защита. Все още играем на приливи и отливи. Ако се случи така, че да заиграем постоянно всички ще се получат и по-добри и постоянни резултати.

Пейн е добър играч, но ако той се подобри в защита ще може да бъде фактор в българското първенство.”


 Капитанът на Спартак Плевен Хрисмир Димитров:

„Неприятна загуба за нас, играхме необяснимо слабо. Само в третата част се събудихме за малко. През останалото време те ни надиграха. Трябва да го забравим този мач колкото се може по-скоро и да мислим за следващия. Във вторник ни чака важен мач от ФИБА, трябва да си вземем поуки от този мач и да гледаме напред.Не сме се пазили за мача във вторник, просто не можахме да отвърнем на агресивната игра на ЦСКА в защита и нападение. Случва се, търсим победата още в следващия мач.” 


 

Американският център на ЦСКА Лавел Пейн:

„Доволен съм, че спечелихме. Тренираме много добре. Имах късмета да получавам добри топки от съотборниците си. Това е вторият ми мач по сила откакто съм в България. Различен е баскетбола, който се играе тука, но на мен ми харесва. Феновете много подкрепят много отбора. Допада ми София, градът е хубав. На терена се опитвам да правя това, което треньора се опитва да ми каже. Аз винаги излизам и искам да дам всичко от себе си, за да побеждаваме.”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи