Съперник на Лукойл бит с 44 точки


Съперник на Лукойл бит с 44 точки
Дейвид Янг
28-10-2007 08:19

Съперникът на Лукойл Академик в турнира за купата на УЛЕБ, френския По Ортез загуби с 44 точки разлика от Асвел Вильорбан и то у дома. Мачът бе от петия кръг на френската първа лига, а крайния резултат 60-104 говори за доминацията на гостите в него. По Ортез са с изцяло променен отбор през новия сеозн, но явно нещата не вървят така, както реководството на отбора желае да бъдат. Мачът премина изцяло под диктовката на гостите от Лион. Още на почивката разликата бе достигнала 24 точки в тяхна полза.
 

За домакините единствен Дейвид Янг успя да набере двуцифрен точков актив – 12, докато за гостите Шевон Трутман бе най-резултатен с 21.
 
Друг отбор от групата на Лукойл Академик, италианския Бенетон Тревизо също среща доста проблеми в първенството на своята страна. Те се намират малко над последните места със само 2 победи от 6 мача.


След загубата По Ортез дели предпоследното място в групата със само една победа от 6 изиграни срещи. Лошото в случая е, че българския шампион играе с френския отбор чак на 4-ти декември в Париж. Те са последният отбор от първото завъртане в група Н на УЛЕБ Къп.


Коментари
winbet
ИНТЕРЕСНО ОТ МРЕЖАТА
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи